Produkter

Jokodomus Cun stegeplade

Eksklusive udekøkkener

Se flere produkter fra Jokodomus

Altinii hyndeboks i kobber

Hyndebokse i zink og kobber

Se alle vores hyndeboks

Loungebord med pejs

Loungebord med pejs

Se vores loungeborde med gaspejs

 

Velkommen til en verden af ultimativ luksus: Hos Krug Gourmet har vi samlet en række af de mest eksklusive produkter.

JOKODOMUS

I Salorno, en lille by i de italienske alper, har den familieejede og -drevede virksomhed specialiseret sig i at skabe udekøkkener til kunder over hele verden.

JOKODOMUS, der ledes af Josi Kosta, skaber modulbaserede køkkenener, der alle er udstyret med den nyeste generation af hvidevarer, og som kan kombineres og placeres efter din smag. Og det bedste af det hele? De kan bruges både indendørs og udendørs.

Du kan kombinere dit udekøkken med en vask, grill, stegeplader og meget mere. Bordpladerne, og overfladerne, er lavet af rustfrit stål, og kan kombineres med håndlavede træbordplader og skærebrætter af det fineste egetræ og hvid avnbøg. Alt sammen håndlavet, for at give dig det bedst mulige produkt.

ALTINII

Hos ALTINII i Varde designer, udvikler og produceres de helt unikke produkter, som vil give en wow-oplevelse til enhver have - og som helt sikkert vil gøre din nabo misundelig.

Deres hyndebokse er lavet i enten zink og kobber, og tilbyder en vandtæt opbevaringsløsning til dine hynder, tæpper og puder, men pakker det ind i et eksklusivt design, som kun bliver smukkere med årene.

Derudover sælger vi også deres loungebord med indbygget pejs. Pejsen skaber en helt unik og sanselig stemning, og forlænger sommeraftenerne med den skønne varme som pejsen skaber.