Modulbaserede udendørskøkkener - Skab dit eget kulinariske univers

Når sommervarmen banker på døren og der skal holdes fest i haven, er der intet der slår at tilberede maden udendørs. Med et modulbaseret udekøkken fra Jokodomus, bringer du ikke blot dine kulinariske evner udendørs, men skaber også nærvær med din familie, venner og gæster, når maden bliver lavet i det fri.

 

ONO

Jokodomus ONO-serien er den nyeste tilføjelse til JOKODOMUS' udendørs køkkenløsninger.

Her fokuseres på enkelhed og funktionalitet. Den er fremstillet af stærke og holdbare materialer, der gør den egnet til daglig brug, og med skjulte hjul og højdejusteringssæt, er ONO skræddersyet til minimalisten, hvor stil og funktion skal gå hånd i hånd.

ONO er udviklet med en helt speciel overfladebehandling, der giver en smuk vintage mat finish.

Udendørskøkkenet er bygget af rustfrit stål i marinekvalitet AISI 316, så den kan modstå både vind og vejr.

De enkelte moduler kan kombineres som du vil, så du kan skabe netop dit drømmekøkken.

Til dine moduler kan du tilkøbe:

 • Teppanyaki
 • Grill
 • Big Green Egg
 • Køleskab
 • Drinkskøler
 • Opbevaringsmoduler og meget, meget mere.

Jokodomus CUN-kollektion udendørskøkken

CUN

Jokodomus CUN fokuser på fleksbilitet med dets modulære system. De enkelte moduler kan kombineres efter ønske, så der skabes udvidede arbejdsområder eller kompakte blokke.

Der er hjul på alle moduler så du nemt kan flytte rundt på alle modulerne. Tilpas dit køkken til dine gæster, flyt køkkenet fra den ene terasse til den anden eller byt rundt på modulerne, som dine behov ændrer sig. Med CUN-serien er du altid klar til hyggelige aftener med familie og venner.

Til dine moduler kan du tilkøbe:

 • Teppanyaki
 • Grill
 • Big Green Egg
 • Køleskab
 • Vask
 • Opbevaringsmoduler og meget, meget mere.

Jokodomus Auxilium udekøkken teppayaki

AUXILIUM

Jokodomus AUXILIUM er toppen af poppen inden for udendørs køkkener.

AUXILIUM er perfekte til enhver situation og opfylder behovene hos selv de mest hærdede og krævende kokke. De kan bruges som udendørskøkkener eller som supplerende køkkenvogne til både professionelle køkkener og hjemmekøkkener.

Modulerne i AUXILIUM-serien er elegante arbejdsstationer, der forvandler sig til solide, funktionelle arbejdsflader, hvor du kan indrette alt fra en aperitif med venner til en sofistikeret tasting-menu.

Flaskeholdere, knivsæt, grydeskeer, tænger... Der er masser af plads til køkkentilbehør og alt det, I har brug for, når I skal tilbringe tid sammen og nyde jeres måltider.

Auxilium er designet til at give dig den ultimative udendørs køkkenoplevelse, uanset niveau.

Udendørskøkkener i alle størrelser og design

Vi har udendørs køkkener i alle størrelser, så du kan vælge det, der passer bedst til dit hjem og din have. Vores køkkener findes i mange forskellige moderne designs, der kan tilfredsstille alt fra madentusiasten til den profesionelle kok, hvis udstyr skal kunne tåle at blive brugt hver eneste dag. Alle køkkener oser af højeste kvalitet, med gennemtænkte og holdbare løsninger, der garanterer dig et udekøkken der holder de næste mange grillaftener.

Udendørskøkkener i høj kvalitet og holdbarhed

Alle vores udendørskøkkener er fremstillet af den højeste kvalitet, der sikrer lang holdbarhed, så du kan nyde dem i mange år fremover. De er lavet af robuste materialer, såsom rustfrit stål og træ, og er designet til at modstå vind og vejr.

Udendørs køkkener med masser af funktioner

Vores udendørs køkkener er ikke kun stilfulde og flotte, men også fulde af funktioner. De er udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede en lækker middag, inklusiv grill, komfur og vask. Du kan endda få et udendørs køkken med et integreret køleskab, så du kan have dine ingredienser ved hånden.

Udekøkkener - Den ultimative tilføjelse til din have

Et udendørs køkken er den ultimative tilføjelse til din have, da det giver dig mulighed for at nyde dine måltider i det fri og samtidig imponere dine gæster med en unik og stilfuld oplevelse. Vi tilbyder udekøkkener der kan mixe og matches, så du kan få et udendørskøkken der matcher dine præferencer - uanset om du er til teppanyaki, rygeovn eller grill.